Aanleg van tuin, terras, oprit en zwembaden regio Zottegem.

Terrassen en Opritten

Een oprit die past bij de uitstraling van jouw woning.

Bij Steven David kan je terecht voor een uitgebreide keuze aan materialen voor de aanleg van je oprit of terras. Wij werken met verschillende kleuren en texturen van materialen, waaronder betonklinkers, kleiklinkers, kasseien, natuursteen (zoals blauwsteen), mega tegels, tropisch hardhout (zoals padouk en ipé), dolomiet, natuurgrind en nidagravel.

 

Ons ervaren team staat garant voor een professionele aanpak en een perfecte uitvoering van elk project. Bij de aanleg van je oprit of terras houden we niet alleen rekening met de esthetische waarde van het gekozen materiaal, maar ook met de duurzaamheid en de praktische aspecten.

Steven David Pool 8 Everbeek Lp 10 Gallery 15

Een terras om van te genieten, het hele jaar door.

Bij Steven David kan je rekenen op een persoonlijke aanpak en een professionele uitvoering van elk project. We staan steeds klaar om je te adviseren en te begeleiden bij de keuze van materialen en het ontwerp van je oprit of terras.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor jouw nieuwe terras en oprit.

Naast de aanleg van opritten en terrassen bieden wij ook een totaalpakket aan voor de aanleg van je volledige tuin. Van ontwerp tot uitvoering en onderhoud, bij ons kan je terecht voor alles wat met je tuin te maken heeft. Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak en een kwalitatieve uitvoering van elk project.