Aanleg van tuin, terras, oprit en zwembaden regio Zottegem.

Zwembaden

Zwembaden met oog voor detail

Onze vinylester monoblok zwembaden passen met hun ontwerp makkelijk in elke omgeving, binnen of buiten. Het gamma van LPW Pools telt verschillende modellen in alle maten. Al deze baden zijn afgewerkt met een honingraatstructuur die voor stevigheid en isolatie zorgt.

Sinds de oprichting in 1962 kan de firma LPW Pools ondertussen steunen op meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen en assembleren van monoblok zwembaden. Hierdoor kunnen we de monoblok kuipen aanbieden volgens de nieuwste technologieën op het gebied van privé zwembaden. Enkele voorbeelden: een verhoogde veiligheid, een lager energieverbruik, een beperkte impact op het milieu en een uitzonderlijke weerstand tegen het verouderingsproces.

Onze exclusieve zwembaden op maat in polypropyleen.

Een zwembad in polypropyleen heeft geen grenzen qua design.

Natuurlijke schoonheid en duurzaamheid zijn de kernwaarden van onze zwembaden. Steven David gelooft dat een zwembad een aanwinst moet zijn voor de hele tuin, en niet enkel een op zichzelf staande constructie. Onze zwembaden worden ontworpen met het oog op harmonie met de omgeving en het creëren van een rustgevende en serene sfeer.

 

 

Jouw zwembad, energiezuinig.

Onze zwembaden hebben een lager energieverbruik door onze solar – of volschuimlamellen in combinatie met een full inverter warmtepomp. Ook de isolatie van de zwembadwanden zijn uitgevoerd in honingraatstructuur, deels voor de stevigheid maar dit is ook extra isolerend.

 

Of u nu op zoek bent naar een natuurlijk zwembad, een strak design of een combinatie van beiden, bij Steven David bent u aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring in de tuinaanleg- en zwembadsector maakt ons de ideale partner voor al uw zwembadwensen.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Steven David Pool 5 Nazareth Lp 11 Snow White Gallery 06 Uitgelicht