Aanleg van tuin, terras, oprit en zwembaden regio Zottegem.

Terrassen en Opritten

Een oprit die past bij de uitstraling van jouw woning.

Bij Steven David kan je terecht voor het aanleggen van je oprit en terras met oog voor detail. Wij bieden een uitgebreide keuze aan materialen, waaronder betonklinkers, kleiklinkers, kasseien, natuursteen (zoals blauwsteen), mega tegels, tropisch hardhout (zoals padouk en ipé), dolomiet, natuurgrind en nidagravel.

 

Ons ervaren team staat garant voor een professionele aanpak en een perfecte uitvoering van elk project, of het nu gaat om het aanleggen van je oprit, terras of zwembad. Bij de aanleg houden we rekening met zowel de esthetische waarde als de duurzaamheid en praktische aspecten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Steven David Pool 8 Everbeek Lp 10 Gallery 15

Een terras om van te genieten, het hele jaar door.

Bij Steven David kan je terecht voor zowel het aanleggen van je oprit als het aanleggen van je terras. Ons ervaren team staat garant voor een professionele aanpak en een perfecte uitvoering van elk project.

We houden bij de aanleg van je oprit of terras niet alleen rekening met de esthetische waarde van het gekozen materiaal, maar ook met de duurzaamheid en de praktische aspecten. En natuurlijk kan je bij ons ook rekenen op persoonlijk advies en begeleiding bij de keuze van materialen en het ontwerp van je oprit of terras.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor jouw nieuwe terras en oprit.

Je kunt bij Steven David niet alleen terecht voor de aanleg van opritten en terrassen, maar ook voor de complete aanleg van je tuin. Wij bieden een totaalpakket aan, inclusief ontwerp, uitvoering en onderhoud. Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke benadering en een hoogwaardige uitvoering van elk project.

Terras of oprit?

Vraag vrijblijvend je offerte aan.