Aanleg van tuin, terras, oprit en zwembaden regio Zottegem.

Tuinen en Onderhoud

Transformeer je tuin in een groen paradijs met ons tuinadvies

Bij Steven David creëren we prachtige, functionele buitenruimtes door tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Of je nu een kleine stadstuin of een grote buitenruimte hebt, we bieden aangepaste oplossingen om je te helpen de tuin van je dromen te creëren. Onze tuinexperts werken een buitenruimte uit waarin je kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

We bieden niet alleen advies en expertise bij het kiezen van de juiste planten voor jouw tuin, maar ook bij het ontwerp en de installatie van terrassen, opritten, afsluitingen en andere elementen die jouw buitenruimte verrijken.

Steven David Catalogus (139 Van 169) Project J 008

Gelijnd en gebalanceerd tuinontwerp

Bij een tuinontwerp denken we eerst en vooral na over vormgeving. Hoe creëren we verschillende niveaus met de juiste beplanting, hoe zorgen we dat elk hoekje optimaal benut wordt, hoe vormen we de meest efficiënte looproute doorheen de tuin. Daarbij is de inplanting van de woning en de richting van de zon absoluut belangrijk.

Gracieuze en gedisciplineerde tuinaanleg

Ligt het ontwerp vast, dan schieten onze tuinmannen in gang om je tuin compleet om te toveren. Het resultaat is absoluut niet gekunsteld, maar keer op keer een uniek stukje kunst. De vormgeving van je tuin, hoe klein en fijn of groots en toch verfijnd, is telkens geraffineerd. Met strak afgebakende percelen of grillige lijnen, met een vast kleurenpatroon of een kleurrijke mix. Met wilde natuur of in toom gehouden beplanting.

Georganiseerd onderhoud

Tips over het correct onderhouden van je tuin? Onze tuinmannen geven ze je graag. Werk je liever niet zelf in de tuin? Ook dan staan onze tuinmannen paraat. Spreek met ons af hoe vaak we langskomen voor snoeien, verplanten of bij planten.

 

Tuin mét zwembad?

Verrijk je tuin met een zwembad, zomerse sferen gegarandeerd, het hele jaar door.

Ontdek onze zwembaden

 

Ontwerp, aanleg of onderhoud van je tuin?

Vraag vrijblijvend je offerte aan.