Aanleg van tuin, terras, oprit en zwembaden regio Zottegem.

Totaalprojecten

Creëer jouw droom buitenruimte met een totaalproject van Steven David.

Bij Steven David zijn we trots op onze unieke totaalprojecten, die we steeds op maat maken zodat ze perfect passen bij de stijl en de sfeer van je woning en tuin. Of je nu droomt van een luxueus zwembad om heerlijk in te ontspannen, een prachtig aangelegd terras waar je gezellig kan tafelen of een mooie oprit die je woning de uitstraling geeft die het verdient, bij ons ben je aan het juiste adres.

 

We hechten veel belang aan de kwaliteit van onze totaalprojecten en doen alles in eigen beheer. Met meer dan 30 jaar ervaring en ons oog voor detail streven wij steeds naar perfectie, zodat jouw droomproject tot in de kleinste details wordt uitgewerkt.

Steven David Catalogus (32 Van 169) Project C 002

Ervaar hoogwaardige materialen en moderne technieken in jouw persoonlijke totaalproject.

Vanaf het eerste contact staan we je bij met professioneel advies en begeleiding. Samen maken we een plan op maat van jouw wensen en behoeften en zorgen we voor een vlotte en heldere communicatie gedurende het hele proces. Zo ben je steeds op de hoogte van de voortgang van het project en kan je bijsturen waar nodig.

Laat ons ervaren team jouw totaalproject begeleiden, van schets tot realisatie.

Kies voor een totaalproject bij Steven David en geniet van een volledig afgewerkte buitenruimte die voldoet aan al je wensen en verwachtingen. Laat ons je droom waarmaken en creëer samen met ons een plek waar je kan genieten van het buitenleven in alle comfort en luxe.