Steven David zorgt bij de uitvoering van uw project voor een complete afwerking en volledige nazorg, zodat jij kan genieten van een fantastische tuin.

Over ons

Over Ons Steven David

Steven David

Steven David en zijn team staat al meer dan 28 jaar garant voor een complete dienstverlening: van een ontwerp op maat en professionele aanleg tot volledig en verzorgd onderhoud van je tuin, terras, oprit en zwembad.

We zorgen voor een geslaagde en onderhoudsvriendelijke tuin op maat van jouw wensen en budget.

Onze manier van werken

We hanteren een persoonlijke maar gestructureerde aanpak in onze projecten. Elk project start met een verkennend gesprek waarbij je ons over je ideeën en verwachtingen vertelt. We komen hiervoor bij je langs zodat we meteen een zicht krijgen op de ruimte en de stijl van het project.

Tijdens dit verkennend gesprek geven we al onze eerste ideeën over de richting die we met jouw project kunnen uitgaan. Zo kunnen we meteen aftoetsen of we op dezelfde golflengte zitten en helemaal begrepen hebben waar je naar op zoek bent.

Vervolgens gaan onze architecten aan de slag. Een 2D- of 3D-visualisatie zorgt ervoor dat je een goed beeld krijgt van het project. Indien gewenst kan er ook een walk through visualisatie uitgewerkt worden. Deze plannen worden in detail met jou besproken en bijgestuurd: wat is het uitgewerkte idee, welke materialen zullen we gebruiken, hoe pakken we de uitvoering aan, wanneer kunnen de werken uitgevoerd worden …

Wij zorgen bij de uitvoering voor een complete afwerking en volledige nazorg zodat jij kan genieten van een fantastische tuin.

Bel op GSM: 0475 61 86 10
of vul het contactformulier in.

Partners & samenwerking

Steven David is verdeler / plaatser van o.a.

Steven David Stone Style Partner
Steven David Lpw Gold Partner