Steven David zorgt bij de uitvoering van uw project voor een complete afwerking en volledige nazorg, zodat jij kan genieten van een fantastische tuin.

Over ons

All about the outside

Bij Steven David hebben we +30 jaar ervaring, in 3 disciplines: ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, verharding, poolhouses en zwembaden.

Van oprit tot tuinpad en van beplanting tot zwembad, elk onderdeel van je groene buitenomgeving nemen we op ons. Het resultaat? Een geniale outdoor totaalbeleving.

Geen groene blaadjes

Bij Steven David hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terrassen, opritten, zwembaden en poolhouses. Ons vast team van specialisten heeft al vele tuinen doorploegd en waters doorzwommen om zo met enorm veel toewijding jouw totaalproject te ontwerpen en realiseren.

Goed geoliede machine

Het ontwerp, de aanleg én het onderhoud van je tuin en zwembad houden we in eigen handen. Dankzij onze eigen teams van ervaren vakmannen kunnen we de planning van de verschillende werken aan je tuin en zwembad naadloos op elkaar laten aansluiten, zonder wachttijden. Op die manier duurt de aanleg van je tuin zo’n 10 dagen. Bij de aanleg van een zwembad garanderen we dat je na 3 dagen al in het water kan plonzen.

Geestige groene vingers

Onze kennis reikt ver, noem ons gerust wandelende plantenencyclopedieën. Zo realiseren we vlot een landschapstuin, een minimalistische tuin of een onderhoudsvriendelijke tuin. Sereen en strak, of uitbundig en grillig. Inheemse of exotische planten. Ook zwembaden hebben we compleet doorspit, om ze zo naadloos in je tuin te laten passen. Onze groene vingers vinden het maar al te geestig om jouw tuin om te toveren tot een ware buitenbeleving.

Go with the flow

Je tuin aanleggen of heraanleggen? Helemaal overtuigd van een zwembad? Onze vingers kriebelen al! Eerst komen we langs om je tuin en jouw ideeën te verkennen. Hoe groot is je tuin, wat is er nu aanwezig, waar ligt je huis ten opzichte van de tuin, waar kan het zwembad komen …

Dan is het de beurt aan onze tuinarchitect. Hij visualiseert jouw tuin en zwembad in 2D of 3D. Daarna stellen we het plan aan jou voor. Helemaal overtuigd? De werken worden ingepland.

 

Wacht vol spanning op jouw volledig afgewerkte tuin en zwembad.

Partners & samenwerking

Steven David is verdeler / plaatser van o.a.

Steven David Stone Style Partner
Steven David Lpw Gold Partner