Aanleg van tuin, terras, oprit en zwembaden regio Zottegem.

Poolhouse

Creëer de ultieme zomerervaring met een op maat gemaakt poolhouse van Steven David.

Welkom bij Steven David, jouw expert in het ontwerp en de aanleg van poolhouses. We weten als geen ander dat een poolhouse een fantastische toevoeging is aan je tuin. Het is ook de perfecte plaats om te ontspannen en te genieten van de zomerse dagen.

Steven David Pool 8 Everbeek Lp 10 Gallery 06

Grandioze poolhouses op maat

Groot of minder groot, aan jou de keuze, maar altijd grandioos in design en duurzaamheid. Strak en modern, of speels en rustiek? Alles kan, want jouw poolhouse ontwerpen en bouwen we volledig op maat. We zorgen ervoor dat het ontwerp naadloos aansluit bij de stijl van je tuin en woning.

Aan de buitenkant werken we bewust met duurzame materialen zodat jouw poolhouse alle weersomstandigheden doorstaat. Maak je keuze uit elke houtsoort die je maar wil, wij werken de gevel en het overdekte terras van je poolhouse ermee af. Binnen vind je een douche en toilet zodat je na je zwembeurt niet het hele huis door hoeft. En wie weet zelfs een sauna? Alle nutsvoorzieningen worden door ons geplaatst.

Bovendien bieden we niet alleen poolhouse-ontwerp en -bouw aan, maar staan we ook klaar voor het onderhoud van je poolhouse.

Geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Neem gerust een kijkje bij onze realisaties en laat je inspireren door de poolhouses die we al hebben ontworpen en gebouwd. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over het ontwerpen en bouwen van jouw perfecte poolhouse.

De ultieme poolervaring?

Vraag vrijblijvend een offerte voor jouw poolhouse op maat.