Aanleg van tuin, terras, oprit en zwembaden regio Zottegem.

Poolhouse

Creëer de ultieme zomerervaring met een op maat gemaakt poolhouse van Steven David.

Welkom bij Steven David, jouw expert in het ontwerp en de aanleg van poolhouses. We weten als geen ander dat een poolhouse een fantastische toevoeging is aan je tuin. Het is ook de perfecte plaats om te ontspannen en te genieten van de zomerse dagen.

 

Bij Steven David hebben we ervaring in het ontwerpen en bouwen van poolhouses op maat. We zorgen ervoor dat het ontwerp naadloos aansluit bij de stijl van je tuin en woning. We werken met duurzame materialen en moderne technieken om het perfecte poolhouse te creëren dat bij jouw behoeften past.

Steven David Pool 8 Everbeek Lp 10 Gallery 06

Laat je inspireren door onze unieke poolhouse-ontwerpen.

Onze poolhouses zijn beschikbaar in verschillende maten en stijlen, van klassiek tot modern. We zijn ook gespecialiseerd in het integreren van de nieuwste technologieën in het ontwerp, zoals verwarming en verlichting. Bovendien bieden we niet alleen poolhouse-ontwerp en -bouw aan, maar we staan ook klaar voor het onderhoud van je poolhouse.

Geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Neem gerust een kijkje bij onze realisaties en laat je inspireren door de poolhouses die we al hebben ontworpen en gebouwd. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over het ontwerpen en bouwen van jouw perfecte poolhouse.