Aanleg van tuin, terras, oprit en zwembaden regio Zottegem.

Zwembaden

Zwembad plaatsen met oog voor detail

Met oog voor detail plaatsen wij vinylester monoblok zwembaden van LPW Pools, die door hun ontwerp perfect integreren in elke omgeving, zowel binnen als buiten. Het gamma omvat verschillende modellen en maten, allen met een honingraatstructuur voor stevigheid en isolatie.

Dankzij meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen en assembleren van monoblok zwembaden, kunnen wij de nieuwste technologieën aanbieden op het gebied van privé zwembaden. Denk aan verhoogde veiligheid, een lager energieverbruik, beperkte impact op het milieu en uitzonderlijke weerstand tegen veroudering. Kies voor een duurzaam en energiezuinig zwembad met LPW Pools en Steven David.

Onze exclusieve zwembaden op maat in polypropyleen.

Onze exclusieve zwembaden op maat in polypropyleen zijn perfect om te plaatsen in jouw tuin. Een zwembad in polypropyleen heeft geen grenzen qua design en kan daarom volledig worden aangepast aan jouw wensen en de stijl van jouw tuin.

Natuurlijke schoonheid en duurzaamheid zijn de kernwaarden van onze zwembaden. Steven David is de ideale partner om jouw droomzwembad te plaatsen. Hij gelooft dat een zwembad een aanwinst moet zijn voor de hele tuin, en niet enkel een op zichzelf staande constructie. Onze zwembaden worden ontworpen met het oog op harmonie met de omgeving en het creëren van een rustgevende en serene sfeer.

Jouw zwembad, energiezuinig.

Bij Steven David bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van een zwembad met oog voor detail en duurzaamheid. Onze exclusieve zwembaden op maat in polypropyleen hebben geen grenzen qua design en worden ontworpen met het oog op harmonie met de omgeving.

Bovendien hebben onze zwembaden een lager energieverbruik dankzij onze solar- of volschuimlamellen in combinatie met een full inverter warmtepomp. Ook de isolatie van de zwembadwanden zijn uitgevoerd in honingraatstructuur, deels voor de stevigheid en extra isolatie. Of u nu op zoek bent naar een natuurlijk zwembad, een strak design of een combinatie van beiden, wij realiseren het voor u.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van uw zwembad.

Steven David Pool 5 Nazareth Lp 11 Snow White Gallery 06 Uitgelicht