Aanleg van tuin, terras, oprit en zwembaden regio Zottegem.

Zwembaden

Geavanceerde all-in zwembaden

Een nieuw zwembad of zwembadrenovatie, bij Steven David zorgen we voor een design dat als gegoten past in je tuin. Als gold partner van LPW werken we met hun full vinylester monoblok zwembaden. Deze Belgische en duurzame ontwerpen garanderen een snelle plaatsing en minimale bouwhinder. Ook zwembaden in polypropyleen zijn een optie, waarbij elke vorm en afmeting mogelijk is. Alle toebehoren zoals verwarming, filter en thermische rolluiken installeren we zelf. Na slechts drie dagen duik je voor het eerst in je verwarmde zwembad.

Exclusieve zwembaden op maat in polypropyleen

Onze exclusieve zwembaden op maat in polypropyleen zijn perfect om te plaatsen in jouw tuin. Een zwembad in polypropyleen heeft geen grenzen qua design en kan daarom volledig worden aangepast aan jouw wensen en de stijl van jouw tuin.

Natuurlijke schoonheid en duurzaamheid zijn de kernwaarden van onze zwembaden. Onze zwembaden worden ontworpen met het oog op harmonie met de omgeving en het creëren van een rustgevende en serene sfeer.

Jouw energiezuinig zwembad

Onze zwembaden hebben een lager energieverbruik dankzij onze solar- of volschuimlamellen in combinatie met een full inverter warmtepomp. Ook de isolatie van de zwembadwanden zijn uitgevoerd in honingraatstructuur, deels voor de stevigheid en extra isolatie. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijk zwembad, een strak design of een combinatie van beiden, wij realiseren het voor jou.

Steven David Pool 5 Nazareth Lp 11 Snow White Gallery 06 Uitgelicht

Complete tuinaanleg?

Je kunt bij Steven David niet alleen terecht voor zwembaden, maar ook voor de complete aanleg van je tuin. Wij bieden een totaalpakket aan, inclusief ontwerp, uitvoering en onderhoud. Bij ons kan je rekenen op een persoonlijke benadering en een hoogwaardige uitvoering van elk project.

Tuinen en onderhoud

Klaar voor zwembadplezier?

Vraag vrijblijvend je offerte aan.